Sugar Me - 100% Natuurlijk Ontharen           100% Pure Massages
IS BODY SUGARING?

Body Sugaring is een zachte, veilige en moderne methode om alle delen van het lichaam te ontharen met een suikerpasta. De suikerpasta is een natuurlijk product dat o.a. bestaat uit water en suiker en is makkelijk in gebruik. De pasta is zacht op de huid en kan voor dames en heren worden gebruikt voor ontharing van het hele lichaam. Het is minder pijnlijk dan harsen en kan al veel eerder worden toegepast, (op haartjes vanaf 1,6 mm). Personen die gewend zijn te harsen ervaren Body Sugaring als minder pijnlijk.

Suiker maakt de huid zachter, waardoor er geen beschadigingen en of allergische reacties optreden. Uiteindelijk leiden de behandelingen tot een vermindering van haargroei, waardoor er minder kans is op ingegroeide haren en de huid glad en zijdezacht aanvoelt.

Personen met psoriasis en suikerziekte kunnen ook worden behandeld!
                                                                          
Het verschil tussen Body Sugaring en traditioneel harsen, is dat bij Body Sugaring:


 • Gewerkt wordt met een 100% natuurlijk product.
 • De suikerpasta aangebracht wordt op lichaamstemperatuur.
 • De suikerpasta zich niet aan de levende huidcellen hecht, omdat  levende cellen vocht  bevatten en suiker in water oplosbaar is.
 • Veel hygiënischer gewerkt kan worden, omdat voor iedere klant een apart stukje suikerpasta wordt gebruikt en daarbij suiker ook nog eens desinfecterend werkt.
 • Korte haartjes vanaf 1,6 mm verwijderd kunnen worden.
 • Restjes suikerpasta gemakkelijk met water verwijderd kunen worden, dus  geen vlekken!

 
 

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint