Sugar Me - 100% Natuurlijk Ontharen           100% Pure Massages
  Sugar Mama Jayne


Jayne is een spontane en enthousiaste dame die jouw lichaamsharen graag onder handen neemt. Body sugaring neemt wel meer tijd in beslag dan harsen maar is veel veiliger en vriendelijker voor je huid en levert mooie resultaten op.

Bij Jayne kun jij je laten ontharen in een prettige ruimte met een ontspannen sfeer. Je kunt er gezellig babbelen maar ook genieten van rustige momenten. Je kunt er (veel) lachen, misschien (een beetje) pijn lijden maar vooral mooie resultaten verwachten. Kortom bij Sugar Me kun je lekker jezelf zijn en worden jij en je lichaam gerespecteerd. Er wordt niet moeilijk gedaan, als je wat onzeker bent over je lichaam (of bepaalde delen daarvan), een beetje bang bent voor de behandeling (met name de eerste keer), of gewoon een lage pijngrens hebt. Jayne stelt je eerst rustig op je gemak, zodat je ontspannen de behandeling ingaat.

Sugar Me kent geen overvolle agenda, want Jayne is van mening dat teveel klanten op een dag ten koste gaat van haar motivatie en energie. Het sugaren moet natuurlijk wel leuk blijven! Op deze manier komt elke klant in een ontspannen en gezellige sfeer terecht en krijgt de nodige aandacht om het gewenste resultaat te bereiken.

Voor haar behandelingen maakt Jayne gebruik van massagetechnieken, wat jou beter helpt te ontspannen en (eventuele) pijn minder intens te ervaren. Het is ook mogelijk om een sugarbehandeling te combineren met een massage.
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint